Logotypen för Specialistbyrån, ett stort B i blått som även innefattar bokstäverna S och P
Specialistbyrån

SPECIALISTBYRÅN

OM OSS
Specialistbyrån Halland är ett arbetsintegrerande socialt företag som startades år 2017. Vi som jobbar här har av olika anledningar stått utanför arbetsmarknaden och driver företaget tillsammans.


SOCIALT FÖRETAG

Arbetsintregrerande sociala företag har två affärsidéer: dels säljer vi varor

och tjänster och dels hjälper vi människor som står långt från arbetsmarknaden till arbetsträning, praktik och anställning. Den sociala uppgiften är den viktigare av de två: här kan vi ta makten över våra egna liv och växa som människor!


VERKSAMHETER
Specialistbyrån driver Café Nyfiket i Halmstad som erbjuder dagens lunch, fika och cateringverksamhet. I dagsläget har vi även en cykelverkstad där vi servar Halmstads kommuns cyklar och erbjuder enklare reparationer för privatpersoner. Se mer och hitta kontaktuppgifter under Övriga tjänster. 

VI ERBJUDER DIG

Vällagad mat och go fika i trevliga lokaler - eller som avhämtning. Behöver du catering till exempelvis fest, bröllop eller konfirmation ställer Café NyFiket mer än gärna upp.
Serva din cykel i vår cykelverkstad på Bredgatan 3.
Som bonus genom att du köper våra varor och tjänster bidrar du till att fler människor blir inkluderade på arbetsmarknaden.Verksamhetsberättelse